Работа во Странство

Добредојдовте на нашата веб-страница
Агенција за Работа во Странство: Вработување - Најди работа во ЕУ, Америка, Канада, Израел, Австралија, Дубаи, Азија

Јавете сѐ на 077 720 426 Viber Chat

Работа во Странство

Најди Работа во Странство! Брзо и Лесно Вработување во Странство!

Моментално се отворени повеќе од 150 работни позиции во странство. Брзо и лесно до работа во Европската Унија - Германија, Швајцарија, Италија, Холандија, Хрватска, Шведска итн. Работа во Израел, Америка, Канада, Дубаи.

Привремено и долгорочно вработување во областа на ИТ, Технологија, Медицина, Градежништво, Агрикултура, Хотелиерство и други...

Можност за работа од дома директно за странски компании во ИТ секторот (програмирање, корисничка подршка, дизајн итн...)

Lead Generation Website Design Macedonia Skopje

Агенција за Работа во Странство

"Работа во Странство" e дигитална агенција која нуди услуги од областа на "Човечки Ресурси / HR Менаџмент". За сите наши клиенти обезбедуваме работна сила од С. Македонија, селектирана во согласност со индивидуалните потреби на нашите клиенти - работодавци.

Нашите клиенти се агенции, регрутни центри за човечки ресурси, групации на хотели, најчесто лоцирани во Германија, Швајцарија, Италија, Западна Европа, Малта, Хрватска, Израел како и други земји ширум целиот свет.

Апликација за Работна Позиција

За да аплицирате за некоја од работните позиции, најчесто е потребно:

  • Да имате помеѓу 18-55 години
  • Да имате пасош од Република Северна Македонија или од било која земја на Европската Унија.
  • Оригинал диплома или свидетелство за завршено основно или средно образование, заверено со печат од суд.
  • Потврда за неосудуваност.

Стапете во контакт со нас преку телефон, емаил или вибер за повеќе информации.

Вработување во Странство: За сите граѓани на С. Македонија

Нашите услуги за привремена и постојана работа за странство се достапни за сите граѓани на С. Македонија со македонски или ЕУ пасош.

Од територијата на Скопје

Од територијата на Град Скопје и поширокиот Скопски регион: Сарај, Ѓорче Петров, Влае, Даме Груев, Волково, Кучково, Карпош 4, Карпош 3, Карпош 2, Карпош 1, Тафталиџе 1 и 2, Козле, Водно, Капиштец, Злокуќани, Скопје-Север, Бутел 1 и 2, Гази Баба, Кисела Вода, Автокоманда, Ченто, Аеродром, Ново Лисиче, Драчево, Петровец и останатите населби.

Од територијата на Р.С. Македонија

Целата територија на Р.С. Македонија: Куманово, Крива Паланка, Свети Николе, Штип, Пробиштип, Радовиш, Берово, Струмица, Гевгелија, Кавадарци, Неготино, Градско, Демир Капија, Велес, Прилеп, Битола, Крушево, Кичево, Ресен, Охрид, Струга, Дебар, Маврово и Ростуше, Гостивар и Тетово.

За повеќе информации, контактирајте нѐ на телефон или Viber: 077 720 426